Uvjeti korištenja

Naslovna > O nama > Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI
ZA NAJAM STANOVA KOJE NUDI APARTMANI VERIBO d.o.o.
Od 01. rujna 2016

1. Predmet Općih uvjeta
1.1. Ovim Općim uvjetima se uređuju usluge koje Apartmani Veribo d.o.o. (nadalje Veribo) nudi svojim klijentima (nadalje Klijent) 
1.2. Korištenjem usluge najma stana, kao i u slučaju uplate depozita za rezervaciju, smatrat će se da je Klijent u cijelosti, bez ograničenja, prihvatio ove Opće uvjete. 
1.3. Trajanje najma je određeno u Potvrdi rezervacije.

2. Rezervacija i otkaz rezervacije

2.1. Kako bi Klijent potvrdio rezervaciju, mora uplatiti Rezervacijski depozit (u iznosu 50% ukupnog najma, osim ako je drugačije određeno) u roku 24 sata. Rezervacijski depozit se odbija od ukupne najamnine po dolasku. Po primitku uplate Veribo će Klijentu izdati pisanu potvrdu Potvrdu rezervacije i račun za rezervacijiski depozit

2.2. U slučaju otkaza rezervacije, Rezervacijski depozit će se vratiti prema sljedećim uvjetima:

• otkaz rezervacije 31 ili više dana prije dolaska, 70% Rezervacijskog depozita će biti vraćeno

• otkaz rezervacije 15-30 dana prije dolaska, 30% Rezervacijskog depozita će biti vraćeno

• otkaz rezervacije 0-14 dana prije dolaska, nema povrata Rezervacijskog depozita 2.3. Veribo zadržava pravo zamijeniti odabrani stan drugim, jednake razine i kvalitete, u slučaju izvanrednih okolnosti (primjerice ako u stanu dođe do znatnog oštećenja prije ili tijekom dolaska Klijenta, u kojem slučaju se Veribo obvezuje odmah obavijestiti Klijenta o promjeni).

3. Usluga recepcije + check-in fee

3.1. DOLAZAK: Klijent se obvezuje obavijestiti Veribo najmanje jedan radni dan unaprijed o planiranom vremenu dolaska/odlaska. U stan se može ući najranije u 15 sati na dan dolaska. Prilikom dolaska Veribo organizira USLUGU RECEPCIJE (predstavnik Veriba dočekuje Klijenta na adresi stana u dogovoreno vrijeme kako bi pokazao Klijentu stan, predao ključeve, potpisao Ugovor i naplatio ostatak najamnine). Ukoliko je USLUGA RECEPCIJE nakon 22 sata, nedjeljom i državnim blagdanom, Veribo Klijentu naplaćuje check-in fee u iznosu 150,00 kn. Usluga recepcije u bilo koje drugo vrijeme se ne naplaćuje.

3.2. ODLAZAK: Prilikom odlaska Klijent mora napustiti stan najkasnije do 11 sati. Klijent mora ostaviti u stanu sve primjerke ključeva koje je primio i karticu za parking (ukoliko je uzeta) u stanu, osim ako je drugačije dogovoreno (izgubljeni ključ se naplaćuje Klijentu u iznosu 300,00 kn, a izgubljena kartica za parking u iznosu 450,00 kn). 3.3 Prema dogovoru u vrijeme rezervacije biti će u slučajevima potrebno ostaviti depozit za pokrivanje štete ili Izjavu o terećenju kreditne kartice za štetu. U slučaju štete Veribo će obavijestiti Klijenta putem email-a o nastaloj šteti i predočiti mu specifikaciju najkasnije 3 radna dana od izlaska iz stana prema točkama 3.2.,7.2,7.3,7.4,10.6

4. Prijava na policiju i gosti u stanu

4.1. Prema hrvatskim propisima sve osobe koje borave u apartmanu moraju biti prijavljeni na sustav E-Visitor. Po dolasku, Klijent kao i druge osobe koje borave u stanu moraju predstavniku Veriba dati podatke potrebne za takvu prijavu.

5. Najamnina, skraćivanje i produljenje perioda najma

5.1. Klijent se obvezuje platiti ostatak najamnine za cijeli period najma unaprijed (najkasnije prilikom ulaska u stan), osim ako je drukčije odobreno od strane Veriba.

5.2. Ukoliko Klijent unajmi stan na 1 noć, dodatno mu se zaračunava 25% skuplje po noćenju.

5.3. Klijent može produljiti period najma u stanu ukoliko je stan slobodan za takvo produljenje, a ukoliko nije Veribo može klijentu ponuditi drugi stan ukoliko je takav slobodan za traženo produljenje.

5.4. Ukoliko Klijent produlji period najma tijekom boravka, i time uđe u viši razred za popust, taj viši popust će se obračunati samo na produljeni period.

5.5. Ukoliko klijent skrati period najma nakon ulaska u stan, Veribo će vratiti Klijentu 80% najamnine za neiskorišteni period ukoliko klijent obavijesti Veribo 14 dana unaprijed o skraćenju. Iznos najamnine za 14 noćenja od trenutka obavijesti o skraćivanju neće biti vraćene. Ukoliko Klijent skrati vrijeme perioda najma, a bio mu je dodeljen popust za duži period, perostali dio najam će mu biti obračunan prema važećem cijeniku i popustu koji ostvaruje prema tom cijeniku.

6. Način plaćanja

6.1. Plaćanje se vrši u Hrvatskim Kunama i ne smije biti opterećeno bilo kakvim troškovima banke, varijacijama u tečaju valute ili bilo čime drugima. Ukoliko Klijent odluči platiti u drugoj valuti, Veribo koristi PRODAJNI TEČAJ ZAGREBAČKE BANKE na dan plaćanja.

6.2. Veribo prima gotovinu, PayPal, kreditne kartice (MasterCard,Visa), virman ili opću uplatnicu.

7. Šteta u stanu i čišćenje

7.1. Klijent je odgovoran za brigu o stanu i stvari u njemu. Stan, kao i sva oprema u njemu, namještaj i slično moraju biti čisti i uredni na kraju perioda najma.

7.2. Osim u slučajevima normalne upotrebe, Klijent je odgovoran za popravak bilo kakve štete koja nastane u stanu, a do koje je došlo radi nemara, namjernog uništenja ili neodgovornog ponašanja od strane Klijenta ili njegovih gostiju. Takvu štetu Klijent je dužan odmah prijaviti Veribo-u.

7.3. Po odlasku Klijenta, predstavnik Veribo-a će pregledati stan i ukoliko utvrdi da je stan u stanju u kojem ga je Klijent preuzeo, osim uobičajene potrošenosti, neće naplatiti štetu. Ako je nastala šteta u stanu, Veribo će o tome obavijestiti Klijenta te je Klijent dužan u roku od 3 dana od obavijesti naknaditi je u cijelosti. Trošak popravka štete nastale u stanu se računa na temelju stvarnog troška njegovog popravka ili zamjene.

7.4. Pri izlasku stan je potrebno ostaviti u pristojnom stanju. Završno čišćenje se ne naplaćuje, ali ako prema diskreciji Veriba je potrebno izvršiti dodatno i sveobuhvatnije čišćenje nakon boravka Klijenta u stanu, takvo čišćenje će se naplatiti 250,00 kn.

7.5. KLIJENT IMA PRAVO U ROKU OD 2 DANA PO DOLASKU U STAN UKAZATI VERIBU NA BILO KAKVU ŠTETU KOJA JE NASTALA U STANU PRIJE NJEGOVOG DOLASKA (PO ISTEKU OVOG PERIODA, ZA BILO KOJU ŠTETU NASTALU U STANU SMATRAT ĆE SE ODGOVORNIM KLIJENT).

8. Usluge koje nudi Veribo

8.1. Najamnina uključuje, a Veribo nudi sljedeće usluge:

• Čišćenje jednom tjedno (za najmove od 11 i više dana).

• Izmjena posteljine jednom tjedno (za najmove od 11 i više noćenja). Jedan set posteljine po osobi tjedno.

• Izmjena ručnika jednom tjedno (za najmove od 11 i više noćenja). Jedan set ručnika po osobi tjedno.

• Zagreb informativni paket

8.2. Osim usluga opisanih u 8.1 Klijent može za dodatnu naplatu koristiti dodatne usluge iz cijenika

8.3. Najamnina ne uključuje, i Klijent se obvezuje dodatno platiti: uslugu recepcije sukladno točki 3.

9. Održavanje stana

9.1. Predstavnik Veribo-a ili njegov ugovorni radnik ima pravo ući u stan u bilo koje vrijeme, uz dužno poštivanje dnevnog rasporeda klijenta, kako bi pregledao stan i izvršio bilo koje nužne popravke i održavanje.

9.2. Veribo je dužan popraviti bilo koju štetu ili kvar u stanu do kojeg dođe iz bilo kojeg razloga, osim krivicom klijenta, o svom trošku u sljedećim rokovima:

• Hitni popravci (nestanci struje, puknuće cijevi vode, kvar grijanja i sl.) će se popraviti u najkraćem mogućem roku računajući od obavijesti Klijenta Veribu o takvom kvaru.

• Ostali kvarovi (kvar perilice za rublje, kvar pećnice, kvar TV aparata i sl.) će se popraviti prvi idući radni dan računajući od trenutka obavijesti Klijenta, i ukoliko nije moguće kvar otkloniti tijekom tog radnog dana, u onom vremenu koliko je potrebno za uklanjanje takvog kvara.

10. Kućni red

10.1 Grupne zabave su zabranjene u svim našim stanovima

10.2 Nije dozvoljeno vikom, glasnom uporabom uređaja za reprodukciju slike i zvuka (TV, radio, hi-fi i sl.) I drugim sličnim postupcima narušavati mir u zgradi, posebno u razdoblju od 22-08. sati

10.3. Zabranjeno je kućne ljubimce ostavljati same, bez nadzora u stanu. Ljubimci ne smiju smetati ostalim gostima. Za eventualnu nezgodu sve posljedice snosi vlasnik ljubimca.

10.4 Pušenje je zabranjeno u svim stanovima 10.5. U stanu smiju boraviti samo prijavljeni gosti, svi posjetioci moraju napustiti stan do 24.00 sata 10.6. Nepridržavanje bilo koje stavke kućnog reda (10.1,10.2.,10.3,10.4,10.5) rezultirat će otkazom rezervacije i naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak, te naplatom odštete u iznosu 750,00 kn

11. Internet u stanu

11.1. Veribo nudi ADSL priključak u svim stanovima. Veribo pokriva troškove korištenja Interneta ustanu.

11.2. Klijent se spaja na Internet preko routera, te na router pomoću mrežnog kabela ili bežično. 11.3. Veribo je dužan omogućiti Klijentu ispravan router, ali nije odgovoran za postavke na računalu klijenta.

11.4. Obaveza Klijenta je da se internetskom vezom koristi na legalan način.

Veribo Apartmani

Super apartmani, super cijene!

Studio apartman

Eksluzivni – GREEN STUDIO apartman – TS1

Luksuzni studio apartman s balkonom za 2 osobe

apartmani113_131016

Ekskluzivni Blue apartman TS2

Luksuzni apartman s balkonom za 4 osobe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apartman SUN

Jedinstveni penthouse apartman smješten na obroncima Medvednice s prostranom terasom, na kojoj možete uživati u pogledu  na Medvedgrad ili piti jutarnju kavu okruženi prirodom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apartman PARK SQUARE

Uživajte u svi prednostima grada, blizina muzeja, kazališta, trgovina i znamenitosti, ali i parkova koji pružaju odmor i mir. Sve to vam je na dohvat ruke kada ste smješteni u ovom renoviranom trosobnom apartmanu

Livingroom apartment MOON

Apartman MOON

Ovaj jednosoban apartman u samom centru Zagreba ima sve što vam je potrebno da u šetnji doživite grad, jer do svih znamenitosti, trgovina, restorana možete doći pješice.

Livingroom - HAPPY

Apartman HAPPY HOME

Ovaj studio apartman ima sve što vam treba za ugodan boravak u Zagrebu

Diningroom - BLUE RS

Apartman BLUE

Ovaj prostrani stan sa jednom spavaćom sobom idealno je mjesto gdje ćete osjećati kao kod kuće uz sve prednosti hotela. U širem centru Zagreba s parkirnim mjestom.

New Image6

Apartman AURORA

Ovaj prostrani stan sa jednom spavaćom sobom idealno je mjesto gdje ćete osjećati kao kod kuće uz sve prednosti hotela. U širem centru Zagreba sa parkirnim mjestom.

Lokacije naših apartmana

Karta sa lokacijama svih naših apartmana

Svi se naši stanovi nalaze u Zagrebu. Pogledajte lokacije svih naših apartmana na interaktivnoj karti.

Map of Zagreb

Design by: Dizajn Zona 42
© 2009.-2018. Veribo Koncept d.o.o.

Solution Graphics